UDMR îşi comasează „trupele” în Zalău

Următoarea şedinţă a Consiliului Reprezentanţilor Unionali va avea loc la Zalău, a făcut cunoscut Kovács Péter, secretarul general al UDMR, adăugând că întrunirea delegaţilor va fi convocată pentru sâmbătă, 29 septembrie, eveniment precedat de o serie de consultări în diverse domenii de specialitate.
Evenimentul care se va desfăşura pe parcursul a două zile va debuta vineri, începând cu ora 13, cu o conferinţă de presă susţinută de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care îl va avea alături pe liderul organizaţiei judeţene Sălaj a UDMR, senatorul Seres Dénes. Ulterior, de la ora 14, Kelemen Hunor se va întâlni cu liderii bisericilor istorice maghiare. La consultarea ce va avea loc la sediul Protopopiatului Reformat din Zalău, vor fi de asemenea prezenţi şi europarlamentarul Sógor Csaba, respectiv secretarul de stat Markó Attila.
Tot de la ora 14, sediul organizaţiei judeţene a UDMR Sălaj va găzdui dialogul bilateral dintre politicienii economişti ai Uniunii şi intreprinzătorii locali. La aceasta vor participa vicepreşedintele politic al UDMR, Borbély László, deputatul Antal István, respectiv politicienii Tánczos Barna şi Borbély Károly.
Policienii UDMR, specialişti în domeniul educaţiei şi învăţământului, senatorul Markó Béla, secretarul de stat Király András, deputatul Kötő József, respectiv secretarul general adjunct pentru învăţământ, Magyari Tivadar vor participa la o întâlnire cu tinerii pedagogi, ce va avea loc la sediul organizaţiei judeţene UDMR Sălaj cu începere de la ora 16.
Seria de întruniri asigură cadrul pentru întâlnirea demnitarilor UDMR ce urmează a avea loc în sala mare a Consiliului Judeţean Sălaj, de la ora 16. La consultare vor participa şi preşedintele Kelemen Hunor, vicepreşedintele Borbély László şi secretarul general al UDMR, Kovács Péter.
În sala mică a Consilului Judeţean se va desfăşura şedinţa Consiliului Consultativ al Platformelor din UDMR, urmând ca de la ora 19 să aibă loc întrunirea Consiliului Consultativ al Preşedinţilor Teritoriali.
Evenimentul continuă sâmbătă, începând cu ora 10,30, când sunt programate să înceapă lucrările Consiliului Reprezentanţilor Unionali, eveniment care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.
Seria de întruniri şi consultări se va încheia cu şedinţa Consiliului Naţional al Primarilor şi Consilierilor UDMR ce se va desfăşura la finalul lucrărilor CRU, în sala mică a Consiliului Judeţean Sălaj. Olivian Vădan

3 Thoughts to “UDMR îşi comasează „trupele” în Zalău”

  1. SEMACCA

    Adunati-va mai Hunor si mancati si voi un Kurtos si trageti mey un ceardas,bogracs!
    Umflati bendeul cu palinka si bor si poi toarceti iara buca la vost’ popor!
    Nu face abuza de umflat la matz se nu fache bum!
    Evitati excesul de sare,zahar si tulipan!

  2. SEMACCA

    Ziceti si voi mai Hunny ca si unchi’tu Vagin Topor:Suntem inche ce fost mult de multe si amu’ suntem si mai picutz de mult decut fost la noi!
    Hat!
    Treieste si chefuieste la popor nu banuieste,muncati bine,beutz bine,dimineatza iara vine!
    Chinte kokash kukurighe,noi la iarna nu e frighe…
    Bei un meleg bor cu cukor si faci ceva pe popor!

  3. SEMACCA

    Mai,Maghiarii au simtul umorului si nu se bauna ca romanasii pe la colturi si pe sub uluci ca gudele!
    Sunt uniti,se respecta si-i doare-n veshka de plagiatori,de CCR,ICR si alte loaze romanesti!
    Brava voua magyar testver!

Leave a Comment